Henny van der Horst is een partij voor ALLE Rijswijkers.

Wij doen niet aan landelijke politiek en zijn niet in te delen in de vakjes links, rechts of verbonden aan een specifieke religie. Wij zijn strikt een lokale partij en beschermen uw belangen, ook daar waar landelijke partijen hun gemeenteraadsfracties beslissingen opleggen. Denkt u daarbij aan de annexatie van enige jaren geleden. Wij lopen niet aan de leiband van enige (landelijke) partij. Er zijn voor ons maar 3 zaken van belang: Rijswijk, Rijswijk en Rijswijk!

Henny van der Horst komt naar u toe.

Als er een aangelegenheid speelt die de levensomstandigheden in uw straat, buurt of wijk kan beïnvloeden, dan komen wij - alvorens te beslissen - naar de bewoners van uw straat, buurt of wijk toe, om te uw mening te horen en om met u te discussiëren. Dat maakt het mogelijk om bij het nemen van een beslissing rekening te houden met uw opvattingen en (niet onbelangrijk) om betere alternatieven aan te dragen.

Ik blijf een actieve partij.

Er kan geen bijeenkomst van buurtbewoners zijn, geen hoorzitting, geen vergadering van een actiecomité of u zult er vrijwel altijd Henny van der Horst aantreffen. U herinnert zich misschien wel dat de actie mbt het "Behoud Oude Stadhuis" zodanig steunde, dat daardoor ruim 6500 handtekeningen aan het gemeentebestuur konden worden aangeboden.

Kortom: Henny van der Horst is een actieve partij, betrokken bij het leefklimaat in Rijswijk. Die partij verdient uw steun.